Alkupalat luonnosta 16. Grillatut leveäosmankäämit ja käärmelaukkaa

Annos näyttää tältä:

 

 

 

 

 

Oliiviöljyssä uitettuja, grillattuja leveäosmankäämin emi- ja hedekukintoja. Sipulirenkaat ovat käärmeenlaukkoja. Garnityyrinä ojakärsämön kukkia.

 

 

 

 

 

Käärmeenlaukan sipulit ovat lystikkään pienet.

 

 

 

 

 

Vasemmalla siankärsämö, oikealla ojakärsämö. Viimeksimainittu on maultaan huomattavasti miedompi kuin edellämainittu. 

Grillaaminen kuivattaa kukintoja. Hedekukinnot eivät tästä kärsi, päinvastoin, mutta emikukat  kuivahtavat ja sitkistyvätkin jossain määrin. Toisaalta, keitetäänhän ribsejäkin ennen grillaamista. What can I say? Check it out.

 

Kerro toki muillekin...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrPin on PinterestShare on LinkedIn